

## County of Marin Regulatory Improvements Advisory Committee Meeting 1: Introductions and Overview

Date/Time: October 31, 2012, 1:30 – 3:30pm

Location: Conference Room 410B, Marin County Civic Center Administration Building

Agenda:

1:30 (10 mins.) Board of Supervisors Subcommittee opening comments (Kinsey &

Sears)

1:40 (5 mins.) Introductions

- County Staff

- Lisa Wise Consulting, Inc. (LWC)

- Committee Members

1:45 (5 mins.) Overview of meeting agenda (LWC)

1:50 (10 mins.) Project purpose and objectives (Staff)

2:00 (5 mins.) Project and meeting schedule (LWC)

2:05 (5 mins.) Guidelines and ground rules for effective Committee participation

(LWC)

2:10 (60 mins.) Discussion: What do you hope to achieve during this project? (LWC)

3:10 (15 mins.) Introduction to relevant planning documents (Staff)

- Marin Countywide Plan

- Marin County Development Code

- Marin County Environmental Review Guidelines

- Community Development Agency Fee Ordinance

3:25 (5 mins.) Preview of Meeting 2 agenda (topic: permit review) (LWC)